19 apr 2023

News

Wat doet ExtraPower nu precies?

19 apr 2023

Als professionele B2B-partner ontwerpt, bouwt en onderhoudt ExtraPower installaties voor zonne-energie. Vanuit onze kennis en expertise begeleiden we grote en kleine bedrijven naar een rendabel en duurzaam energiebeleid. Door de sterk groeiende vraag naar laadpalen zetten we onze kennis en expertise ook in deze markt in. Dat doen we via de installatie van laadstations op bedrijfsterreinen en/of parkings. Hiervoor werken we bewust met slimme laadpalen, die de opgewekte zonne-energie zoveel mogelijk lokaal verbruiken op de juiste momenten. De toenemende volatiliteit van de energieprijzen en de drang naar het vermijden van stroompieken, maken ook van energieopslag via batterijen een prioriteit.

De focus op deze drie nichemarkten laat ons toe om voor B2B-klanten totaaloplossingen voor het beheer van energievraagstukken aan te bieden.

ExtraPower biedt dus aan industriƫle klanten de juiste oplossingen om te anticiperen op de energie-uitdagingen van de toekomst. Centraal daarbij staat een eerlijke en transparante aanpak, wat zich vertaalt in een correct advies voor klantgerichte oplossingen. Een hoogwaardige kwaliteit, zowel van producten als diensten, geniet de absolute prioriteit. Het is onze rotsvaste overtuiging dat dit de enige manier is om constructieve langetermijnrelaties op te bouwen en te behouden.