ExtraPower team

Bedrijf

A company that makes the difference

Enkele jaren geleden besliste Extrapower-zaakvoerder Jannes Soutaer om zich volledig te focussen op de engineering, installatie en onderhoud van industriële zonneparken. In de meest uiteenlopende sectoren maakt Extrapower het verschil met oplossingen op maat om duurzame zonne-energie maximaal te laten renderen. 

Divers team
“Achter Extrapower gaat een divers en ambitieus team schuil dat kennis en ervaring combineert met een tomeloze inzet en ambitie om elk project naar het hoogste niveau te tillen.”
Kwaliteit als handelsmerk

Elk voorstel gaat gepaard met een uitgebereide studie van wat mogelijk en wenselijk is. Het is telkens opnieuw een zorgvuldig wikken en wegen van factoren om u de beste oplossing op maat voor te stellen. 

Ook in de productie en installatie is enkel het beste goed genoeg. Met materialen van topkwaliteit en hoogstaande technologie laten onze ervaren technici niets aan het toeval. Enkel zo kunnen we onder alle omstandigheden een optimale energievoorziening garanderen. 

Flexibiliteit als rode draad

Als gespecialiseerde speler op de markt van industriële zonnepanelen kan Extrapower heel kort op de bal spelen. De flexibiliteit en de snelheid waarmee we een groot en/of complex project tot een succesvol einde kunnen brengen, zijn zonder twijfel onze grootste troeven. De vlakke structuur, de grote betrokkenheid, de mogelijkheid om onze capaciteit snel uit te breiden,… daar profiteren onze klanten mee van! 

“Soms zitten er slechts enkele weken tussen het eerste voorstel en oplevering van de installatie. Dat maakt dat klanten heel snel kunnen genieten van hun investering in zonne-energie.” 
Over ons
bedrijf
camionette
hub
Interesse om samen te werken?

Neem vrijblijvend contact als u plannen hebt om te investeren in zonne-energie.