28 jan 2022

News

Geef je carrière ExtraPower

#vacature #youngpotential #positiveenergy
28 jan 2022

Hey! Ik ben Achille Devos uit Kortrijk, 24 jaar. Twee jaar geleden studeerde ik als Industrieel Productontwerper af aan Howest. Mede dankzij het extra jaartje engineering dat ik er volgde, voelde ik me goed gewapend om de arbeidsmarkt op te gaan.

Klik

Begin 2021 kreeg ik de kans bij verschillende bedrijven mijn kandidatuur te stellen. Eén daarvan was ExtraPower. Zij waren op zoek naar een assistent-projectleider. Al tijdens het eerste gesprek voelde ik een sterke klik. Hoewel andere vacatures nog iets beter bij mijn studieachtergrond aansloten, was mijn keuze snel gemaakt. De functie en de bedrijfscultuur spraken me erg aan. Bovendien bood ExtraPower me niet zomaar een job aan, maar krijg ik hier ook de kans om me verder te ontwikkelen en eventueel naar een andere functie door te groeien.

Waardering

We zijn nu een jaar verder en ik heb me de keuze nog geen seconde beklaagd. Ik voel me helemaal thuis in het jong en dynamisch team. Vanaf dag één betrokken de collega's van het 'design team' me actief bij de verschillende projecten. Zij beseffen dat je als jonge gast nog niet alles kunt weten. Hun ondersteuning was en is van goudwaarde om mijn aanvankelijk beperkte technische kennis over zonnepanelen snel bij te spijkeren. Je krijgt hier echt wel de tijd om in je functie te groeien en op termijn meer verantwoordelijkheid op te nemen. Als leergierige jonge gast voel ik hier veel waardering.

Wisselwerking

Assistent-projectleider is een job met veel afwisseling, wat me super bevalt. Tekenen in 2D is één aspect van mijn functie, maar er komt zoveel meer bij kijken. Tijdens werfbezoeken inspecteer ik zorgvuldig de daken. Die informatie is belangrijk voor het uitstippelen van de uitvoeringsplannen. Samen met de werfleider plan ik dan mee de praktische aanpak. Die afwisseling is heel leuk en leerrijk!

Evenementen

In mijn vrije tijd organiseer ik graag evenementen. Nu al weet ik zeker dat ik dat in de toekomst nog beter zal kunnen: ik leerde hier problemen accuraat aanpakken en stak ook op organisatorisch vlak heel wat op. Voor jonge, dynamische gasten die in een boeiende sector hun carrière op de rails willen zetten, is ExtraPower de perfecte werkgever!

Achille
Wij zoeken een extra assistent-projectleider met de nodige ambitie en hands-on mentaliteit.